32, Rue Antoine Heitzmann 67100 STRASBOURG - France

Srbija: + 381 64 022 14 51 - Francuska: + 33 6 63 97 02 81 kontakt@pogrebnofeniks.com

MEDJUNARODNE POGREBNE USLUGE

MEDJUNARODNE POGREBNE USLUGE

Pogrebno preduzece Feniks sa sedistem u Francuskoj pored prevoza pokojnika je u mogucnosti da svojim klijentima ponudi internacionalne odnosno medjunarodne pogrebne usluge u vidu svih administrativnih poslova vezanih za preminulo lice i pribavljanje potrebne dokumentacije kao i organizaciju pogreba.

Medjunarodne pogrebne usluge za preminulo lice: kupanje, oblacenje, profesionalno sminkanje preminulog lica, nega, konzervacije (samo po zelji porodice).

ORGANIZACIJA

Organizacija sahrana, administracija, tretman preminulog lica, …

medjunarodne pogrebne usluge

INFORMACIJE

Dostupni za sve potrebne informacije o pogrebnim uslugama

pogrebne usluge

POGREBNA OPREMA

Veliki izbor pogrebne opreme

internacionalne pogrebne usluge

Porodici preminulog lica nudimo nabavku kompletne pogrebne opreme, redovno obavestavanje o toku procedure, vremenu polaska, vremenu dolaska, poziv svestenika, oprostaj od pokojnika, zakazivanje zatvaranja sanduka uz prisustvo policije, organizovanje oprostaja i polaska u saradnji sa bolnicom. Takodje, sve veroispovesti, verske, narodne i Vase obicaje smo voljni da Vam omogucimo da ispostujete. Vazno je istaci da kompletne medjunarodne pogrebne usluge preduzece Feniks vrsi sa profesionalnim osobljem koje nudi maksimalan kvalitet, pouzdanost i preuzima svu brigu od klijenta. Preduzece Feniks Vam stoji na raspolaganju za korisne informacije i strucne savete vezane za medjunarodne pogrebne usluge. Bice nam zadovoljstvo da pomognemo, a pritom to Vas ni u cemu ne obavezuje prema nama.

Cene nasih ponuda uvek su fiksne i konacne, ni u kom slucaju ne moze biti naknadnih i dodatnih izmena cene koja je dogovorena.

AKO IMATE POTREBU ZA NASIM USLUGAMA MOZETE NAS KONTAKTIRATI